Seofy Experter på lönsam sökmotoroptimering SEO

Vilka är CombiQ?

CombiQ ökar effektiviteten, minskar risken och förbättrar vinsten genom automatisering och digitalisering av industriföretag. Företaget ”får maskiner att prata” med hjälp av IIoT och ger sina kunder genom datamätning en djup inblick i produktionsflödet och maskinhälsan. Tack vare data kan produktionsförlopp effektiviseras och maskinhaverier undvikas. 

Uppdaterad grafisk identitet

CombiQ har funnit sedan 2007. Första steget var att fräscha upp logotypen och allt det grafiska. Med hjälp av nya färger, typsnitt och former tillsammans med ett nytt bildspråk skapade vi en snygg och inbjudande grafisk profil, vilket lagt grunden för stora kliv på nätet. För oss är helheten i det grafiska uttrycket viktigt – det ska inte bara vara fint att titta på, utan också vara enhetligt.

En helt ny webbplats

Därefter var det dags att bygga om hemsidan. Seofy skapar webbplatser från grunden i WordPress, en anpassningsbar och lättskött plattform även för kund efter leverans. WordPress är en stor aktör på marknaden och utgör 43 procent av webbens alla hemsidor (enligt WordPress.com). Målet var att skapa en webbplats där besökaren enkelt hittar rätt information. Det skulle också vara enkelt för CombiQ att själva administrera

Content och SEO

Utöver det ovan nämnda arbetar Trafikbyrån löpande med att skapa och sprida relevant content på Linkedin. Dessutom arbetar vi med sökmotoroptimering (SEO) regelbundet för att öka synligheten på Google och locka besökare till webbplatsen. För inte ens den vackraste webbplatsen är värd något utan sina besökare. 

”Med Trafikbyrån som partner har vi på ett snabbt och effektivt sätt fått ett helt nytt grafisk uttryck. Snabbfotade, kreativa och lösningsorienterade fixar Trafikbyrån vår marknadsföring i de digitala kanalerna. Vi är väldigt nöjda med vårt samarbete”

 

Joakim Nordén, försäljningschef CombiQ

Kom i kontakt med oss

topp