Seofy Experter på lönsam sökmotoroptimering SEO

Digital annonsering

Digital annonsering

SEM, PPC, SEA och Ads –  förkortningar med en sak gemensamt, nämligen betald annonsering på nätet. Beroende på målgrupp och syfte finns det många vägar att gå när det kommer till digital annonsering. Vi arbetar med digital annonsering på Google, Facebook, Instagram och LinkedIn. Tillsammans tar vi fram bästa möjliga lösning för dig!

Digital strategi

Annonsering på Sociala medier

Syns du där folk spenderar stora delar av sin tid? Andelen annonser på Facebook, Instagram, LinkedIn och andra plattformar har ökat de senaste åren. Utöver ökad försäljning är annonsering i sociala medier också varumärkesbyggande, då det går att nå din målgrupp var de än befinner sig.

Utvecklingen går hela tiden framåt och det är svårt att hänga med i svängarna. Vi på Seofy kan content marketing och annonsering på sociala medier. Vi har har lång erfarenhet av lyckade kampanjer och vet vilket innehåll som är intressant för din målgrupp. Med hjälp av tydlig strategi och långsiktigt arbete, skapar vi bästa möjliga plan för just din verksamhet.

Behöver ditt företag hjälp med sociala medier? Prata med Seofy. Vi är specialister på Google Ads där vi kan agera bollplank och finnas med lång tid.

Din partner i den digitala annonseringen

Att digital marknadsföring är effektivt har de flesta förstått vid det här laget. Hur och var det ska gå till är svårare att förstå på egen hand. Olika plattformar kräver olika upplägg, strategi och annonsering. Vi på Seofy hjälper dig att hitta bästa möjliga lösning för din digitala annonsering utifrån dina förutsättningar. Vi är med dig från kampanjplanering till utvärdering, vi följer upp hur det går och optimerar för största synlighet och konverteringsgrad. Vår ambition är alltid ett långsiktigt samarbete, där vi kan agera bollplank och finnas med en lång tid.

Digital projektledning

Google Ads (SEM)

Att annonsera genom Google Ads är såväl kostnadseffektivt som träffsäkert. När du annonserar på Google sök matchar du det du säljer mot det som din målgrupp söker efter. Det här gör att du kan styra vilka besökare du vill ska se dina annonser. Dessutom betalar du endast för klick på annonsen, inte när någon scrollar vidare. Du kan sedan följa varje klick för att se hur dina kampanjer presterar och konverterar. Vi ser till att du får bra och tydlig statistik över hur, var och när dina annonser visas samt klickas på. Framför allt vilka annonser som generar konverteringar.

Google Ads är alltså ett prisvärt och högkonverterande annonsverktyg där du precist och konkret kan nå ut till en specificerad målgrupp. Vi på Seofy hjälper dig att nå ut till din målgrupp med attraktiva och säljande annonser.

Google SEO

Google Partners

Seofy uppfyller kraven för att vara en Google Partners. Det innebär att vi ständigt uppdaterar oss om det senaste kring Google Ads, SEO och följer med i utvecklingen.

KUNDCASE

Hur många äpplen finns det i dalen?
Kortleksbolaget – ett äss i rockärmen

NÅGRA AV VÅRA KUNDER

Kom i kontakt med oss

topp